El PSC eixuga les humitats de Montilla

Avui que és dia de votar he decidit tornar a escriure al bloc amb una mica de periodisme d'investigació. Mirava la web del PSC i de cop i volta veig una foto del Montilla amb el Zapatero, l'altre dia al miting final al Palau Blau Grana. És una foto que em sona, és la mateixa que ahir va sortir en portada de l'AVUI però…. ai carai! Hi ha una petita diferència: a Can PSC tenen bons experts en Photoshop: resulta que a la foto que pengen a la web li han borrat els problemes d'humitat axilars. Guaiteu:

montilla y zp

 

A l'esquerra la portada de l'AVUI amb els evidents problemes d'humitats del Montilla. I a l'esquerra la mateixa imatges després de passar pel filtre nicaragüenc. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El PSC eixuga les humitats de Montilla

 1. Blanca diu:

  Que gran ets, Perot! Molt observador! No has tornat a escriure des del novembre? Anima-t’hi, home!
  Una abrçada!

 2. Eska diu:

  Hola! Ja veig que fa molt de temps que no escrius al teu blog. bé, en realitat tampoc es estrany perquè, al cap i a la fi, de vegades arrencar el primer blog no és fàcil! jeje Saps? L’altre dia comentava amb el meu xicot que els catalans som amb diferència, els que més parlem de política de tota la península ibèrica! Aix, què seria de nosaltes sense la política, un tema tan trascendent!

 3. Caterina diu:

  I’m rich! 😉 You too.
  buy avapro

Els comentaris estan tancats.