El PSC envia el seu candidat a cal cirurgià digital

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha passat pel departament de photoshop del PSC per fer-se les fotos per al cartell de la campanya electoral. Per donar-se a conèixer als seus conciutadans que encara no el coneixen calia una millor imatge. Els experts que ja van resoldre els problemes d'humitats del Montilla han tornat a fer una bona feina. Al Jordi li han fet un lifting digital i un implant capilar amb l'eina de clonar que l'ha rejovenit uns quants anys, ara sembla un xavalet acabat de sortir de la Universitat amb energía per menjar-se el món i totes les urnes que calguin. Adéu a l'antic Jordi Hereu. Benvingut el nou. Aquest és el seu… canvi radical!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: El PSC envia el seu candidat a cal cirurgià digital

  1. Gracies Marcos, també he llegit la noticia del canvi radial del Trias. Aixi quetrobi les fotos publicaré una entrada

  2. menxu diu:

    Que descarat, no? Jajaja.

Els comentaris estan tancats.