Als consellers de la “Corpo” els hi han retallat els despatxos

Ens expliquen els amics de l’e-notícies que als senyors consellers de la Corpo hauran de compartir despatx ja que pel que sembla l’edifici on s’estan ara al carrer Ganduixer és massa car. La tisorada arriba fins i tot als consellers de tant insigne organisme que a partir d’ara, traslladats en un edifici més modest, hauran de compartir despatx amb algun company. Fonts ben informades d’aquest cronista ens asseguren que això no preocupa gaire als senyors consellers ja que no acostumen a trepitjar-lo gaire ni ara ni quan facin la mudança.

El que també ens preguntem és perque no els encabeixen a tots a alguna saleta de Sant Joan Despí ara que diu que la Senyora Cuní toca el 2….

Doncs bé, amb aquesta nova entrada esperem reactivar aquest blog.  Si teniu informacions que siguin dignes de ser conegudes podeu enviar-les al nostre email perotlolladre@hotmail.com o bé a través de facebook http://facebook.com/perotlolladre

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.